ΚΟΙΝΩΝΙΑ · Mini thoughts

Οι τελευταίες σκέψεις 

​Μας θέλουν σκυλιά, όλα ίδια ράτσας να εκτελούμε νούμερα τσίρκου, ποιος θα κάνει την πιο έξυπνη και ευχάριστη αρκούδα, παραπονιέσαι,βρίζεις, ξέσπας και σε λένε υστερικια «τι περίμενες στην Ελλάδα ζεις».Δεν είδα καμία μύγα που λέει «στην Ελλάδα ζεις «με όλο στόμφο και υποκριτική αγανάκτηση να θέλει να αλλάξει κάτι.

Πήραμε δεδομένο τα χάλια μας και όταν διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν εκπλησσομαστε και με μάταιο βλέμμα κοιτάμε μήπως χωρέσουμε σε καμία αρπαχτη.Αρπαχτη από δουλειά, φιλίες, γκομενικα, όλα μία αρπαχτη και μια καβατζα.
Περιφερόμενα τσίρκα, θεωρούμε ελευθερία τον τυχοδιωκτισμό μας. Μα ξεχνάμε ότι η ελευθερία είναι να κάνουμε  συνειδητές επιλογέςΚοιμήσου νωρίς, μην μιλάς, μην αντιτίθεσαι, κάνε τον μαλακα, Κούνα κεφάλι, στήσου στα 4, μην καπνίζεις, μην πίνεις, τρωγε έχεις γίνει χάλια, διάβαζε τις συμβατικές μαλακίες μας, όλα ένα πρέπει και μια υποχρέωση να χωρέσουμε στις ζωές των άλλων αφήνοντας τις δικές μας.Προσκυνάμε αναπληρωματικές σαπιλες που βρωμάνε δαπολαγνία και συμφέροντα, επιστήμονες χωρις πάθος και άστρο κρίνουν τα γραπτά μας με βάση πόσο εύκολα μπορούν να μας προβλέψουν.

Εκχυδαϊσμένοι άνθρωποι με βρωμερές ιδέες, θεωρούν τη ζωή μας μια ασήμαντη τράκα και μας παίρνουν με την προστακτική»δώσε μου ένα τσιγάρο» ΟΧΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ , ΔΩΣΕ ΜΟΥ.
Μόνο ενας φίλος των αδερφών μου μού έδωσε την καλύτερη συμβουλή που μπορούσε να μου δώσει ποτέ άνθρωπος, φίλος, Γκομενος, γονιός, και όμως μου την έδωσε ξένος:  μην νομίζεις ότι όσοι σε πλησιάζουν δεν θέλουν να πάρουν κάτι από σέναΚαι του απάντησα έκπληκτη, μα δεν έχω λεφτά, γνωριμίες κτλ . -αυτα είναι τα λιγότερα που μπορούν να πάρουν.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s