ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

29/11/2017

Η λύση δεν έρχεται αν αγιάσεις ούτε αγιάζει κανείς από μόνος του επειδή θέλει την παγκόσμια ειρήνη. Αυτά μου φαίνονται έτοιμες απαντήσεις διαγωνιζομένων στα καλλιστεία και μένουν στα φώτα και τα glam φορέματα. Τρομάζουμε όταν βλέπουμε νατουραλιστικά κάποια πράγματα, τα ονομάζουμε εσχατολογία και υπερβολή. Η αντανάκλαση του καθρέπτη στην αρχη ξαφνιάζει, μετά ακολουθεί η άρνηση που ψάχνει μια ιδέα πάντα άμεση, αλλά πολύ μακρινή για να υποστηρίξει .
Ο ουράνιος κόσμος είναι επίγειος, θα αλλάξει μόνο όταν συνειδητοποιήσει μέσα από την ασχήμια του και το σατυρικό του δράμα όλη του την μηχανική υπερβολή, η αλλαγή είναι διάθεση συνυφασμένη με τον εγωισμό και το ιδεατό πλάσμα που του υπαγορεύει το ένστικτο του να μοιάσει, με τυχαίες παρεκκλίσεις, ή όποιες αποκλίσεις.
Δεν υπάρχει how to εγχειρίδιο αγιοσύνης, ένας άνθρωπος είναι πολλές αποχρώσεις, ο μπλε, ο κόκκινος, ο μωβ και ο γκρι τρόπος να ζήσεις δεν χωράει σε άγια χρωματικά δόγματα μου μυρίζουν οξυζενέ. Το αποτέλεσμα δεν είναι άσπρος καμβάς που περιμένει μια νέα αρχή αλλά το πιο αδιέξοδο πράγμα, η ουδετερότητα , το να είσαι όλα και τίποτα.
Δεν είναι τυχαίο που οι χριστιανικοί άγιοι αποποιούνται τον εμφυλο, σεξουαλικό εαυτό και τα στοιχεία της προσωπικότητας τους.η φροντίδα, η έλλειψη εγωισμού και προσωπικού κινήτρου και η υιοθέτηση μιας γονεϊκής φιγούρας συνιστούν το ρόλο; και με ποιον τρόπο στην κοινωνία μας θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς να τη νεκρώσει;

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s